Pink Paislee, Spring Jubilee...På den här LO:n har jag använt papper och dekorationer från en av Pink Paislees nya kollektioner, Spring Jubliee. Det mönstrade pappret har jag skurit ner och satt på en cardstock.
Den här serien är så ljuvlig och den har mycket färg, det gillar jag. Jag har även använt burlap som dekoration (finns än så länge inte i butiken). Fotot är taget i samband med Alla Hjärtans dag. Agnes ska på skoldisco och vi gjorde henne så fin. :0)

Kolla in butiken för det har kommit så mycket fint.
Ha en härligt helg!
Scrapkram
//Jenny

En Canvas med Pan Pastell

Har målat min första canvastavla...
Använde gesso i botten, samt tissuepaper från Tim Holtz. Med en pensel blendade jag bakgrunden med vit acryl och lite vatten, detta för att matta ner bakgrunden och sen lät jag torka min canvas.

När bakgrunden var torr stämplade jag tegelvägen och sen målade jag bakgrunden med Tim Holtz nya pennor. När jag var nöjd med bagrunden målade jag dit blommorna och började med att grunda med gesso. Det är viktigt att torka mellan varven. Sist målade jag med pan-pastell och sist men inte minst så gav jag extra effekt genom att använda tissuetape från Tim Holtz.

I butiken är du välkommen att köpa canvastavlor i olika storlekar, gesso, mulit - medium (som du använder för att limma dit t ex tissuepaper), Pan-Pastell i många olika färger, Tim Holtz nya pennor och tissutape. 

Ha en härlig lördag!
Scrapkram
//Jenny

Härliga nya papper från Bobunny

Här ser ni några av de nya pappren från Bobunny's nya kollektion Country Garden. Såååå härliga! Ju mer jag tittar på dem, ju fler idéer till layouter får jag, så håll koll på bloggen där de snart dyker upp.
Det finns även massvis med andra nya produkter i butiken. Välkommen!

Massor av nytt...

Hej alla pysselintresserade!

Här kommer en liten fredagsuppdatering.

Nu har vi fått in den efterlängtade Washi tejpen i alla möjliga färger och mönster, närmare bestämt 29 olika mönster!!

Vi har fått in väldigt mycket fina produkter från Pink Paislee, Bobunny, My minds Eye. Tim Holtz nya pappersförvaring, dekorationer, block och mycket annat spännande.

Vi håller på att förbereda oss för helgens mässa som är på söndag på Sundspärlan i Helsingborg och samtidigt försöker vi få ut så mycket som möjligt av de nya produkterna i webshopen.

För er som bor i närheten rekommenderar jag ett besök i den fysiska butiken på Fredsgatan 13 i Halmstad, där det alltid kommer att finnas produkter som inte finns i webbutiken!

Är det någon som vill att jag ska ta med mig något speciellt till Helsingborg får ni gärna skicka ett mail.

Ha en riktigt härlig helg,
Pia
www.lektygochhantverk.se


Nytt från Pink Paislee..."Spring Jubilee", underbart vackra papper, stämplar och dekorationer. Det finns alltid matchande cardstocks till alla serierna. Härliga blommor på tyll från Prima finns också att köpa i butiken. Jag älskar dom! :0) 

Christy Tomlinson, en oerhört duktig Mixed Media Artist har designat denna blomstrande serie "She Art". Till serien finns även bl.a. stickers och rub-ons.

"London Market" är en riktigt cool serie med många detaljer att köpa till. Jag visar här upp träknappar och enskilda blad att använda i sitt album, på sitt kort eller på en LO. Oändliga möjligheter när man kan köpa till så mycket fint. 

Det här är ett urval av alla de serier som har anlänt till butiken. Det finns mer att hitta och snart kommer allt ut i webbutiken.  

Ha en bra vecka allihopa. Ses snart igen!
Scrapkram
//Jenny

Spring Fling - Från Teresa Collins!

Hej på er!
Det här är en ljuvlig serie, Spring Fling, från Teresa Collins. Härliga, somriga färger. Här har jag skapat en LO och använt delar som blivit över från ett annat projekt. Jag slänger sällan spillbitar, vilket jag är glad. :0) De kommer nästan alltid till använding. Jag har använt chipboard och Die cut från samma serie. 

Övriga dekorationer är knappar, tråd, washi tejp, tissue tejp från Tim Holtz, Adornit bokstäver och lace (den är vit men jag färgade den med glimmer mist). Jag har även sytt mellan rutorna och tonat ner färgerna rutorna med Distress Stain - Picket Fence.

Kika in i webbutiken eller i den fysiska butiken, som delar lokal med Babyproffsen, Fredsgatan i Halmstad.

Ha en underbar dag!
Scrapkram
//Jenny

Det kan aldrig bli för mycket Tim Holtz

Nu har jag suttit o skapat i helgen och denna layouten blev nog klar på kortast tid ever. Jag har använt Teresa Collins papper från On the edge kollektionen och mistat med Electric Blue av Tattered Angels. Sen en massa Tim Holtz: Jag har splashat uppe till vänster med Distress Stain i färgen weathered wood. Dessutom har jag använt fragments, stämplar, bokstäver, tissue tape, pen nibs, game spinners, mini paper clips och trinket pins! Listan tar aldrig slut, hans produkter är bara så coola! De små bokstäverna är från Kaisercraft, texten är från Per Gessle/Gyllene Tider låtar. Allt finns på Lektyg och Hantverk. Välkommen in!

 

 


Minialbum med Teresa Collins "Fabrications"

Hej igen! Visar här ett minialbum i 6x6 format. Inspiration till detta album fick jag av Heidi Swapp, som gör så fantastiskt fina album och är en av mina favoriter. Mönstrade papper och die cuts kommer från serien Fabrications, en av Tersa Collins nya kollektioner. Helt underbara papper, kraftiga och tåliga och framförallt helt underbara.

Temat på albumet är när jag och min man var på promovering i Göteborg. Vi bodde på mitt favorithotell och levde lyxliv i tre dagar. Så härligt! Upptäckte dock att jag har "tappat" ett "e" i Göteborg, sånt händer. :0)

Kolla in webshopen för det finns så mycket fint att hitta där!

Ha en underbar helg!

Scrapkram

//Jenny


Lycka

Lycka för mig är min mormor och min morfar. Här har jag använt Fancy Pants papper, Kaisercraft mini alphabet, större Tim Holtz bokstäver (uppe till vänster), Tim Holtz Tissue Tape, mistat med Tattered Angels Turquoise samt splashat med Distress Ink i färgen Broken China. Hjärtat av chipboard till höger har jag färgat med vanlig stämpelfärg och sedan stämplat med en stämpel på hjärtat.

RSS 2.0