Februari erbjudande

Hej!
Snart ny månad och givetvis ett trevligt erbjudande, eller vad sägs om Clearstamps med 30% rabatt. Skynda in i butiken och fynda!

Rabatten dras av i efterhand på den manuella bekräftelsen.

NYTT, From februari kommer Lektygochhantverk att erbjuda en maxfrakt på 45 kr per beställning. Vi debiterar porto efter vikt men den kan max bli 45 kr!!


Jag har skapat med lite härliga sommarbilder och Basic Greys fina papper, framsidan är fin men baksidan på pappret är underbar.... i allafall enligt min smak.

och så Bobunny


Ha en härlig söndag!

/Pia
www.lektygochhantverk.se

PS. snart kan ni se alla fina tävligsbidrag här på bloggen DS.

Wishes come trueHär har jag scrappat med webster pages papper Natures storybook- Wishes come true. Bokstäverna är av vanlig cardstock och utstansade med Chocolate alfabetet från QC, hjärtat med journalingen är också från QC. I övrigt har jag använt mig av stora rosor, knappar, band och floss. Grenarna i "ramen" har jag hämtat från naturen och satt ihop med hjälp av floss. (OBS!! kan inte garanterat säga att pinnarna funkar som syrafritt material, kan vara bra att göra en säkerhetskopia av fotot).  

Materialet hittar ni i webbutiken och i den fysiska butiken i Halverdal!

Skapad av Åsa


Scrapträff 13 februari

Nu är det dags att boka in vårens första scrapträff. Det blir Slottsjordsskolan igen. Det är inte lång tid kvar se nedanstående information och anmäl dig nu...Hoppas vi ses!

Ha en bra kväll,
Pia
www.lektygochhantverk.se

Kort med annorlunda vikning

Kanske är det dags att scrappa på lite härliga vinterbilder?
Jag valde att göra en annorlunda vikning av ett "kort" som är 30x30cm när man "vecklar ut" det. Att använda sig av foton på ett kort är ett bra sätt att göra kortet personligt. Vad som är roligt med detta är att det också kan stå för sig själv- en liten present i sig självt..!  

 

När jag skulle dekorera "kortet" valde jag att mest hålla mig till de blå färgerna för att fånga det "kalla" i bilderna.
Här har jag använt mig av ett cardstock och ett mönstrat papper som kommer från magnolia design. Bandet med de silvriga snöstjärnorna kommer från maja road och de små söta bokstäverna kommer från My little shoebox. Jag har också använt mig av rhinestones och rosor. Vantarna och den silvriga snöflingan hade jag i mina gömmor. 

Hur gör jag?

  

A. Börja med att skära till cardstocken 30x30 cm. B. Mät sedan ut cardtocken delad på 3x10 cm och biga (vik) dessa. C. Biga sedan ytterdelarna på mitten (5 cm), 6 cm in i cardstocken. D.Utgå från de senaste bigningarna och skär igenom pappret.
För att få ihop vikningarna och på vilket håll pappret ska vikas är det lättast att tänka varannan vikning "upp" och varannan "ner" (Se fotot som är taget ovanifrån).
Frida


InspirationsLOs till tävlingen

Här kommer två inspirationsLO till den pågående tävlingen. Se tidigare inlägg för att hitta skissen vi följt. Och kom ihåg, tävlingen håller på fram tills den 28 januari- så scrappa på!Mönsterpappret jag anävnt till denna LO är från Best Creation, cardstocken jag använt är bling i två färger. Alfabetet är det medföljande till den svarta QuickCutz tången, klockan kommer från Theresa Collins. Övriga dekorationer jag använt är blommor, rhinestones och en hattnål.  (LO scrappad av Frida)
Pappret jag har använt är från "Best creation", cardstocken är bling, tre olika nyanser är använda. Alfabetet är till Cuttle bug, "You´re not the boss of me". Swirlsen är chipboards som jag färglagt med "making memories" silverfärg och sedan lagt ett 3D-lack på. Klockan kommer från Theresa Collins. Stjärnan är stansad med spellbinders. Rhinestones, "bling-bling", och hattnål är med som lite utsmycknad. (LO scrappad av Åsa)


Mönsterpappret till båda LOs hittar ni i webbutiken under Nyheter v. 47. Hattpinnarna finns under Nyheter v. 2. Klockorna från Theresa Collins hittar ni under Nyheter v. 47.  Övrigt material hittar ni också i webbutiken!


              Åsa & Frida


Tävlingsgeneraler

Mitt namn är Åsa Andersson. Tillsammans med min lillasyster, Frida, har jag antagit utmaningen att vara tävlingsgeneral för Atelje Lektyg och Hantverk. Jag fastnade för scrapbooking för drygt tre år sedan, den som inspirerade mig att prova är Frida. Jag skulle prova lite men inte bli "så fast" som hon var.. När min sambo och jag köpte hus för två år sedan inredde vi ett speciellt "pysselrum" så hur det gick med att inte bli så fast kan ni ju räkna ut! 
Utöver pyssel i olika former gillar jag att träna, påta i trädgården, fixa i hemmet och umgås med familj och vänner.

Det är jag som är lillasystern, Frida Andersson. Jag började scrappa 2004, utan att jag visste att det fanns något som hette så. Mitt första projekt var att göra ett album om mitt studentår. Allt eftersom jag köpte grejor förstod jag att det kallades scrapbooking och ganska snart där efter var jag trollbunden. Efter studenten begav jag mig på mitt livs äventyr till USA där det självklart handlades material hej vilt!
Nu läser jag andra året på Högskolan i Halmstad på Folkhälsovetenskapligt program i övrigt går min tid till vänner, familj, träning och självklart till pyssel.


Tävlingsdax!

Nytt år och nya möjligheter! Nu är det dags för tävling hos Lektygochhantverk. Utmaningen är att scraplifta denna skissen, det ska synas tydligt att ni utgått från skissen.

Tävligsbidragen skickas till info@lektygochhantverk.se senast den 28 januari. Vinnaren får ett presentkort värt 100 kronor hos lektygochhantverk.se eller i den fysiska butiken i Haverdal strax utanför Halmstad.
 
Vi väntar med spänning på era bidrag!

RSS 2.0