Tävlingsbidrag

Hej!
Hoppas att ni alla haft en riktigt härlig påskledighet. Tävlingstiden har gått ut och efter viss fördröjning (så kan det bli när ett påsklov kommer emellan) kommer här tävlingsbidragen.Scrappat av Solveig Mårtensson


Scrappat av Susanne Svensson


Scrappat av Lotta Carlsson


Scrappat av Kristina Leek


Scrappat av Susanne Harrysson

Tack för de fina bidragen.

Nu kommer juryn att överlägga och i slutet av denna veckan presenterar vi vinnaren.

Ha en härlig kväll,
Pia, Jenny och Mija

Minialbum med Pink Pailsee...

Helt underbara papper från Pink Paislee och Houseo of 3 - Daily Junque och Soiree, som det här albumet är skapat med. Jag har klätt påsar men också haft någon "vanlig" sida. Jag har gjort olika tags som jag har stuckit ner lite här och där. Som dekoration har jag använt silkespapper, både från Daily Junque men också från mina gömmor. Turkos bling kommer från Kaisercraft och stansad blomma är från Tim Holtz Alterations.

Hoppas att jag har bidragit med lite inspiration såhär på påskafton.

Glad Påsk!

Scrapkram

//Jenny


Minialbumskurs med Teresa Collins serier Posh och Timeless...

TACK!!! alla ni härliga tjejer som deltog i minialbumskursen i lördags! Det var jätte trevligt!...en dag fylld med kreativitet, glada skratt och massor...massor av pyssel. Jag älskar att inspirera andra att skapa minialbum och det är så roligt att se albumen växa fram. Att göra minialbum och att jobba med Teresa Collins papper och dekorationer är och förblir en favorit. :)

Ha en härlig Påsk!

Scrapkram

//Jenny

 


Helginspiraton

Hej alla scrapglada!

Här kommer lite helginspiration. Två layouter som även finns i Pias butik i vackra Haverdal. Det är som vanligt (just nu) massor av Glimmer Mist och Glam som naturligtvis finns till salu i Pias välsorterade affär.
De gröna spetsarna har färgat in med Glimmer Mist - det går hur bra som helst. naturligtvis finns både spets och färg i butiken.
De vita splashet är akrylfärg och de stora blommorna har jag gjort av Melitta-filter som jag färgat ner med Glimmer Mist. Man kan ju även göra en mist i sin favorit-nyans. Man tar distess ink refill - ni vet - och tillsätter vatten i sin "mini mister", blandar ihop tills man har rätt nyans, och....... taaadaaaa.
Hoppas ni får en förtrollande scrappig helg!
Mija

Nya papper från Tim Holtz

...finns i butiken under nyheter v. 14. Core Dinations - cardstock som har en färg utanpå och en annan nyans inuti pappret. När man river, sandpapprar eller t.ex präglar så kommer färgen på papprets kärna fram. Jag tänkte visa med hur man kan använda dessa härliga papper som följer Tim Holtz distress färger.

Jag har använt detta

detta har jag använt...Jag skar ut en cirkel från ett av papperen i färgen "Walnut Stain" och sandpapprade den..Så här läcker blev det:Sen klippte jag ut en stjärna.....som jag bigade med hjälp av min bästa bigare och min skärmaskin (vänd "avigsidan" på stjärnan uppåt)...Nu är stjärnan färdigbigad!Vik sedan varje spets med rätsidan utåt...Sandpappra sen varje "veck" och samtliga kanter (går även bra med en sandpappersfil)Färdig!Till sist tog jag fram min  gamla CuttleBug och ett favorit embossingverktyg från Tim Holtz.Jag sandpapprade lite för att förstärka den "slitna" känslan!

Det är verkligen jättekul och busenkelt att jobba med dessa papper. Som vanligt är det bara fantasin som sätter gränser...

Ha det så gott!

Mija

Glimmer Mist och Glam

Hur kul som helst att kladda med färger av olika slag. Just nu rockar jag loss med Mist; Glam och Glaze. Här kommer några kladdiga alster:
Det var några av mina senaste layouter - hoppas att ni inspirerades och vill prova på att mista, glamma och kladda!

Ha en "glimrande" helg, Mija

Pink Paislee och House of 3

Jag är kär! Dessa papper och dekorationer från Pink Paislee och House of 3 är helt galet häftiga. Jag får inte nog av att skapa med dem. Här är två olika LO:s. Den ena har jag mistat och stämplat på och den  andra använde jag ett mönstrat papper som bakgrund. Sen har jag använt olika mönstrade papper, stämplar och dekorationer från Soiree och Daily Junque.

Kika in i webbutiken för det finns fortfarande papper och dekorationer kvar från dessa underbara kollektioner.

Ha en underbar lördagskväll!

Pssst... Du glömmer väl inte att hänga med på vår Teresa Collins utmaning?

Scrapkram

//Jenny


RSS 2.0