Tävlingen

Kanske några av er har missat det... Men vi har alltså förlängt tävlingsdatumet! Tävlingen som gäller är:

Äntligen, som Gert Fylking skulle säga, är det tävlingsdags igen! Denna gång får den kreativa skaparlusten fristila, fast inom ramar så klart! Med utgångspunkt i den nationella bröllopsyra som råder har vi hittat tävlingens tema. En tävlingsomgång som hyllar kronprinssessan Victoria och Daniel Westling!


Din skapelse ska innehålla tre av följande fyra tema; något blått, något lånat, något gammalt och något nytt. Du får själv välja om det ska vara ett kort eller en LO. Resultatet (kort/LO) ska alltså innehålla minst tre av ovanstående tema. Sen är det upp till dig om det exempelvis är blått cardstock, ett lånat verktyg/diez och en journaling som innehåller ordet ”nytt”.


Ditt bidrag ska vara oss tillhanda senast den 29 maj. När du skickar in ditt alster ska det tydligt framgå i beskrivningen vad som är vilket tema! Vinsten är ett presentkort att använda i webbshopen eller i den fysiska butiken i Haverdal.


Skicka ditt tävlingsbidrag till info@lektygochhantverk.se

Vi önskar er alla lycka till och ser fram emot era alster! Och glöm inte, kärleken övervinner allt!
SCRAPPA PÅ:)
Hälsningar från Frida och Åsa


Nyheter i butiken....

Stämplarna från Catlife Press gav mersmak. Kika under nyheter v 18 så hittar du en massa nya härliga motiv.

     

Tim Holts nyaste paperstack finns i butiken. 36 helt nya fina papper, blocket heter Lost & Found och några av diesen som Tim Holtz designat, fungerar utmärkt i Cuttlebugen.

   

Overlays från Teresa Collins kan man inte få för mycket av. För mig nya varianter i storleken 8x8 hittar du under nyheter v 18.

   

Ha en härlig helg,
Pia
www.lektygochhantverk.se

Tävlingsinspiration

Hej!
Tänkte lägga ut en LO som jag gjort efter den pågående tävlingens riktlinjer. För att "lyckas" ska tre av fyra teman uppfyllas. Dessa fyra teman är; något blått, något lånat, något nytt och något gammalt.

Denna LO innehåller tre av fyra teman. Mina tre teman som jag valt är "blått", havet i fotot som fick behålla sin färg och resten gjordes svartvitt. Orden "nytt" och "lånat" finns med i journalingen. Mönsterpapperna kommer från October Afternoon och Bo Bunny. Lite tyll, spets, bling och hattnålar pyntar LO:n. (Scrappad av Åsa).
 
Vi ser fram emot era tvälingsalster! Glöm inte att skicka in dem senast den 17 maj!
Må väl och pyssla lugnt! Hälsningar Frida och Åsa


RSS 2.0