Påsalbum + 7 Gypsies = sant!

Oj, oj, oj...så roligt jag hade när jag gjorde det här albumet! Det är gjort av påsar, som jag har vikt på samma sätt (se bild) men använt olika. Mönstrat papper är från 7 Gypsies serie Paddington och jag dekorerade med Die Cuts och chipboards från Teresa Collins, bokstäver från Pink Paislee, tejp från Tim Holtz, snöre, pins, spets, eyletts och blommor, som jag jag färgade in. Ja, jag kan inte låta bli att leka med färger. Att använda Tattered Angels glimmer mist och Glam är så roligt och blir så effektfullt. Testa gärna på att göra ett sådant här album och lek med färger... :).

Ett av mina projekt är ett påsalbum med Terersa Collins nya serie Posh... I like!

Pyssla på och ha det så bra!

Scrapkram

//Jenny


Minialbum med Teresa Collins serie Giving Thanks...

Jag älskar att göra minialbum! Det är nog det jag pysslar med mest. När jag gör mina album så tänker jag ofta i tema och att albumet inte ska ha så många sidor (jag har så lätt för att tröttna) 5-6 sidor är lagom. Här blev det ett album med bilder från sommaren 2010, när vi bilade upp till Norrland. Albumet är uppbyggt av kuvert. Jag har använt ett färdigt kuvert från serien Damask, som jag ritade av, och sen blev det bara papper från serien Giving Thanks. Jag har dekorerat med blommor, charms och dekorationer från Teresa Collins. Om du också gillar Teresas saker, kika in i webbutiken... Pia har ett brett utbud av Teresa Collins papper och dekorationer!

Hoppas att jag har gett dig lite inspiration... ha det så bra!

Scrapkram

//Jenny

 


Nu var det länge sen'

Först vill jag börja med att be om ursäkt för att vi varit dåliga på att uppdatera vår blogg och sen vill jag tacka Pia för en fantastiskt trevlig och lyckad scrapmara i Steninge (detta vackra lilla ställe). Glada och härliga scrapberoende damer som samlats för att ha trevligt, umgås och skapa en hel helg. Själv hade jag lyckan att få vara med en halv dag. Många goa' skratt och kommentarer blev det...Nu tänkte jag att ni kanske vill se något nytt här på bloggen! Detta är några av mina senaste alster som finns i butiken. Det mesta av materialet hittar ni naturligtvis hos Pia!

Det var var allt från mej för denna gången! Ha det så gott - vi ses!

Mija


RSS 2.0