Bling i olika varianter...

Nu har det kommit in olika varianter av Bling från ZVA Creative. Zva Creative är ett prisvärt alternativ då du söker fina dekorationer.

Välkommen in i butiken och kika under nyheter v 18!


       

Lite inspration från Madde där hon använt papper från Papertrunk.Ha en trevlig helg,
Pia

Nya härliga papper från Papertrunk och Daisy Bucket...

Härliga mönsterpapper i en kvalitet som är svår att beskriva är de från Papertrunk. Kraftiga mjuka med en härlig struktur, det finns bara ett sätt och det är att använda dem. Papertrunk har ett genomgående miljötänkande vid produktionen av sina produkter.

                  

Som motsats till den kraftiga kvaliteten på Papertrunks mönserpapper är då Daisy Buckets papper. De är tunna har en härlig struktur och fantastiska mönster och färger en riktig storfavorit!

     

     


Ha en fortsatt trevlig dag och glöm inte att kika in i butiken!
/Pia


Nya Spellbinders...

I dag har det kommit hem massor av nya Spellbinders dies. Jag har lagt in namnen i webbutiken men bilderna på de nya diesen från Spellbinders kommer imorgon, det är ju trots allt fredag kväll nu. Det roligaste med dessa fantastiska dies är att man får samma form i så många olika storlekar och att man kan använda Spellbinders dies i både Cuttlebug och Revolution om flera andra maskiner också förstås!

Ha en trevlig fredag kväll,
Pia
www.lektygochhantverk.se

Våryra hos Lektygochhantverk

Visst är det härligt att dagarna blir längre och ljusare och förhoppningsvis har våren kommit för att stanna. Påsken är snart här och det tänkte vi fira med lite extra erbjudande. Det finns anledning att fylla påskägget med annat än godis.

Vi har som jag nämnt i tidigare inlägg fått hem helt underbara embosspulver i alla tänkbara färger och då erbjuder vi
4 små burkar eller 3 stora burkar för 100:-

   

Passa på innan prishöjningen:

1 st Quickutz 4x8 alfabet för 299:-, 2st 4x8 alfabet för 499:-

Priset gäller: Aquarius, Banana Split, Chemistry, Chocolate, Dragonfly, Moonlight & Rollerskate

   

Erbjudandet gäller tom 18/4 eller så lång lagret räcker.

Ha en riktigt Glad Påsk!

/Pia

För er som bor i närheten bjuder vi på påskfika och demo i butiken på Skärtorsdag kl.13-18 och Påskafton kl.10-15.

Välkomna!

Rosor i massor...

Nu har det kommit hem rosor i massor till butiken. Helt underbara! Vi säljer rosorna i delad förpackning så att du kan beställa i massor av olika färger.
Kika under nyheter v 14.

Välkommen!
Pia

         

Embosspulver

Nu är det tid att embossa dina stämplade motiv. Butiken är full av embossingpulver i alla möjliga helt fantastiska färger.  Både i härliga vårfärger och i klassiska året runt färger. Jag har valt en burk som jag tycker är bättre än många, då den har ett skruvlock som gör att den är lätt att öppna och stänga utan att man riskerar att innehållet åker ut. Burken finns i två storlekar. Se under nyheter v 14

Börja embossa!! Har du inte embossfön? Var inte ledsen för det, det finns att köpa eller så ta fram din brödrost och värm över den, fungerar utmärkt...

Ha en trevlig pysseldag,
Pia

            

RSS 2.0