Heidi Swapp... "Memory File"Nytt från Heidi Swapp är den här coola Memory File... I butiken finns att köpa en förpackning med 6 st i, som du färgar in med t ex Glimmer Mist från Tattered Angels. Till dessa foldrar finns även 12x12 papper, som också färgas in (jag har inte använt några i detta projekt). Mönstrat papper kommer från Pink Paislee och det är två utvalda från serien färgglada Spring Jubilee. Jag har även använt spillbitar från serien She Art, också från PP. Bokstavsstickers och Chipboard kommer även de från serien Spring Jubilee.

Jag har använt en hel del washitejp. I butiken finns det flera olika mönster och färger att köpa och de är hur roliga som helst att jobba med. :0)

Jag gillar den här idén med en Memory File, eftersom jag kan välja att göra mindre projekt, färre bilder och sidor till att göra ett större projekt. Kul är att kunna sätta sin egen färg och prägel på dem och de är stabila att jobba med.

Det här är den första som jag har skapat i. Jag valde bilder som jag fotade med min Iphone med ett speciellt program - en cool App, som gör bilderna softa och lite dassiga i färgen och passar bra tillsammans med dessa klara färger på de mönstrade papprena.

Jag håller på med ytterligare en mapp - den kommer att vigas åt alla kladdiga och roliga papper som jag har målat på. Kanske blir det en miniartjournalingmemoryfile... :0)

Ha en underbar helg och pyssla på... det ska jag!

Besök gärna webshopen... eller om du har vägarna förbi, den fysiska butiken i Halmstad.

Scrapkram
//Jenny

6 maj

Hoppas att du är pysselsugen för det är vi. Reservera den 6 maj då vi kommer att hålla till i butiken i Halmstad. Mer info kommer imorgon. Följ oss gärna även på Facebook!

Kram!

Härliga papper från Pink Paislee. Här en LO med papper ur serien Spring Jubilee. Den cerisa tygblomman ligger fyra stycken på tyll. Jag har klippt ut en och dekorerat med. Jag har även gjort lite pappersblommor och vimplar och använt papper från serien She Art... också Pink Paislee. Även chipboard fjärilar och bokstavsstickers kommer från serien Spring Jubilee. Jag har använt Washi tejp lite här och där och är något som jag har fastnat för. I butiken finns det flera oliksa mönster och färger.

Övrigt, från mina gömmor, kommer naturtråd, cerise blingblomma, tags och stora, bruna bokstavsstickers från MM.

Ha en bra vecka!
Scrapkram
//Jenny

En Layout på min lilla mamma


Nu har jag scrappat den första layouten med papper från mitt underbara härliga DT Kit jag fick av Pia. Kolla in butiken samt webbshoppen, det finns massor med nyheter!
Jag har använt mig av Bo Bunnys nya kollektion Country Garden. Klockorna är Teresa Collins, texten har jag "skrivit" med rub ons. Jag la till hjärtformade brads och lite rosa papper från Fancy Pants för att få till en riktig "girly" känsla. Nästa layout blir med papper i blåa toner i samma kollektion... stay tuned! /JessicaRSS 2.0