Häng med på en utmaning! Häng med på en utmaning!Skapa något valfritt – en LO, ett kort, ett minialbum eller något altrat med mönstrat papper från Teresa Collins Design.


Regler:

       
Använd minst 3 mönstrade papper från de senaste kollektionerna: Posh, Timeless och On The Edge.    

       

Ha med minst en egengjord dekoration.


        
Ha med minst en klocka.


        
Ha med något handskrivet på en journaling.Ha med bling.


Utöver detta får du givetvis använda cardstock och vilka dekorationer du vill MEN de mönstrade papper som du använder ska som sagt vara från de angivna kollektionerna.


Du får endast delta med ett bidrag och ditt bidrag ska vara gjort för denna utmaning.


Fota och förminska bilden till ca: 500x500 pxl och maila in ditt bidrag till info@lektygochhantverk.se  senast den 20 april. Därefter överlägger Pia, Mija och Jenny, som utser en vinnare som får ett Teresa Collins kit värd 300 kr.och så lite inspiration:


Lycka Till!


Scrapkram Jenny
Scrapmässa i Göteborg

Hej!
Nu var det dags igen. För en tokig men rolig helg i Göteborg. Idag packar vi butiken och imorgon öppnar mässan kl.12, hoppas att vi får träffa många av er där.

Butiken i Haverdal är alltså stängd denna helgen. (Mars är inte som alla andra månader :))

Information om mässa hittar du på http://goteborgsmassan.blogg.se

Välkomna!
Pia


Teresa Collins och Pink Paislee

Jag älskar att pyssla med Teresa Collins papper. Nu har fem nya kollektioner kommit till butiken. Här ser ni från serierna Timeless och Posh. I botten använde jag en vit cardstock som jag har sprayat med Tattered Angels Glimmermist och färgat in med svart acryl. Som dekoration blev det chipboardklockor, tyll, spets och rosa bling.

Mer lek med färger. Här blev det Pink Paislees fina papper som jag har sprayat med Glimmermist och färgat in med Glam. Som dekoration blev det bl a chipboard från Pink Pailsee, film strip från Tim Holtz, blommor från Bo Bunny, bling och minirosor.

Ha det så bra och pyssla på!

Scrapkram

//Jenny


RSS 2.0