Solgården


Härliga sommarbilder från en magisk kväll på Solgården - Tylösand!

 

Papper från My Mids Eye och sidor ur min pocketbok. Diverse bling och dekorationer!

 

Kapsyl med pebble från Prima, blomranka från Websters - tror jag...

 

Skojsiga detaljer

 

Metallram från Tim Holtz och ännu en kapsyl

 

Sidor ur en pocketbok och lite spets från Prima, pebble och diverse brads...


Det mesta hittar ni i Pias butik!

Ha det så gott!

Mija

 

 


Sweet Child of Mine

En layout där jag inspirerats av proffset Anna från Polen!

 

Jag har använt mig av ALLA tekniker jag känner till - tror jag. Jag ska - när jag får lite mer tid över göra en tutorial (det är många som bett mig om det), där jag visar på ett enkelt sätt hur jag går tillväga med all Mixed Media och olika tekniker!

 Här har jag börjat med gesso - i vanlig ordning. Sen stämplade jag lite med Tim Holtz stämlar och mistade med gult och gammelrosa. Därefter lite bubbelplast och vit akrylfärg. Papper från My Minds Eye och 7gypsies. Jag har även sytt med min symaskin och doodlat med min ZIG Millenium 0.005.De virkade rundlarna är faktiskt en rikigt bred spets som jag klippt till cirklar. Spetsen kommer från Reprint. Jag har limmat fast den med Mod Podge eller Multi Medium som Pia har i sin butik!


Volangen är Pink Paislee Mistables. Jag har mistat den! Knappar och diverse bling.

 

Cirkel i grungeboard fäglag med olika mists och sen doodlad! är ser ni också spetsen med ett tunt lager gesso...

"Duttar" gjorda av modelling gel och mist! Massor av doodling och gesso på det!

 Hoppas att ni blev inspirerade!

 Mija


Nothing compares 2 UBilden är tagen på festivalen "Way out West" och det är min Hans, min Olivia och min Alice...


Massor av olika färger, glimmer mist, glimmer glam sen lite modelling paste och doodling!

 


Underbara pebbles - okänt märke.

 Kapsyl plus pebble från Prima, frimärken från gamla Graphic45-papper, akrylfärgstänk osv...

 

MIJA


Pink Paislee´s Mistables...

Wow... jag säger bara Wow! Pink Paislee - Mistabels... villka papper - de är så tjocka och de tål att fägas in, blir inte "buckliga" och givetvis blir de jätte fina också. Här har jag gjort en Portfolio, inspirerd av Melissa Samuels( http://www.melissasamuels.net/store/index.php?route=common/blog.). Hon gör så fina saker! Thank you Melissa Samuels!

När jag färgade in använde jag Glimmer Mist (Peach Delight, Yellow Daisy, Riptide och Turquoise Blue) men också vit acryl och kanterna är chalkade med något som inte går att vara utan - Mr Tim Holtz Distressdyna.

I Pink Paislee nya kollektion Mistables finns även bl.a band (Scallop Ribbon och Fabric Pleat Strips) och tags som kan färgas in om man vill. Du ser även en träfjäril och träbokstäver, vilka även dem kommer från Pink Paislee och blir super fina när man färgar in dem med Glimmer Mist. Övrigt: Teresa Collins bling och från mina gömmor kommer knappen och banden.

Kika in i butiken, här hittar du bl. a. denna underbara nyhet från Pink Paislee! och Teresa Collins nya kollektioner!!! ...och Bo Bunnys!!! och...Ja det bara ramlar in nyheter i butikenm.  :0)

Ha en skön helg!

Scrapkram

//Jenny


Blå, blå och blå

 

Mera KÄRLEK...

 

 

Blå är min färg - ÄLSKAR frihets-lycko-feelgood-känslan den färgen ger. Här har vi sötaste Maggan på Sicilien. Jag har maskat, mistat och grejat med silkespapper. Gesso finns också med - som vanligt!

 Kapsyl från en San Miguel, blå blommor och spets från Prima, volang från Pink Paislee.

Grungeboard-vingar med gesso och mist. Pebble från Prima.


Papper från Pink Paislee, minibokstäver från Kaiser

Gem från Tim Holtz. frimärken från mina gömmor

 

"I choose happy" från mina gömmor.

 

 

Det var allt för idag!


"Alltid som idag"


...med papper från My Minds Eye's serie Stella Rose. Fantastiska papper  - loooooveNär man har det så bra som Agge ar det här vill man skrika "ALLTID SOM IDAG". På denna LO har jag använt allt som jag tycker om..

Grundat med gesso, kladdat fast grönt silkespapper med Mod Podge och smetat på lite gesso även på det! Jag har sprayat Glimmer Mister i de färger jag tycker passar in på känslan i fotot. Uppe i högra hörnet har jag maskat med en stencil från Prima...


Bokstäver från October Afternoon och Adornit. Spetsar från Prima och rubbings från Glitz.
Härliga effekter med silkerspapperet och gesson...

Ha det bäst!

Mija


Det var en kväll i juli..

..och vi var hemma hos goa' vänner!

Som vanligt - just nu - så böjar jag med gesso. Sen mistar jag med Glimmer Mist och fixar till det efter behag,, Här har jag också stänkt lite röd akrylfärg och limmat fast grönt silkespapper (med Mod Podge) som sen fått sig en omgång med gesso..
Titeln,,,
Rubbings  från Pink Paislee och metall och ticket från 7gypsies
Rubbings...

Det var allt för idag!
Mija

Nu är det dags att boka in höstens händelse...Ha en härlig söndagskväll!

Glöm inte att anmäla dig så snart som möjligt till höstens händelse....

/Pia

Friends...Together...

Njaa.. kanske inte alltid vänner. Tessan (prinsessan t v.) är äldst och tar förtur på alla godsaker. Smilla har funnit sig i detta och tar det hon får. Mina söta kissemissar! Båda är super bra jägare, som håller mössen borta....och dessvärre de flesta fåglar också. 

Klart att jag måste skapa en LO med dessa små "oskyldiga" varelser som bringar så mycket kärlek och glädje i mitt liv. Här har jag ett mönstrat papper i botten som jag sedan har färgat, sprayat, rispat och stansat (stansat har sett att Ania Dabrowska gör http://tworzysko.blogspot.com/ - hon ger mig sååååååå mycket inspiration just nu!!! Thank you Ania! ). Teresa Collins är min stora favoritdesigner!!! Här har jag använt papper och dekorationer från serien Freestyle. Tygrosor och svart spets kommer hennes serie Timeless. Det finns också Tim Holtz tissuetape, 7gypsies tissuepaper, minirosor och bokstavsstickers. Allt finns att köpa i butiken och som en liten påminnelse så talar jag om att butiken har flyttat in till stan, Fredsgatan 13 och i samma butik som Babyproffsen finns. 

Prova gärna att leka med färger. Använd både fingrar och penslar. Jag ser hemsk ut om händerna när jag är klar men det är det värt, det är ju så kul! Ja, jag älskar att måla och har alltid gjort. Perfek för mig att kombinera scrapbooking med att måla. I love it!

Ha en härlig dag! 

Scrapkram

//Jenny


Creativity... med Teresa Collins - On the Edge

Jag älskar att gå lös med acrylfärg och se hur ett mönster växer fram. Här har jag börjat med att måla med svart acryl. Därefter satte jag dit mönstrat papper från Teresa Collins kollektion: On the Edge. Jag fortsatte att matta av med vit acryl (både på det svarta som jag har målat men också på det mönstrade pappret). En "splash" med Tim Holtz, Distress Stain, var också given här samt använda bubbelplast och stämpla med svart acryl. Sen var det bara att dekorera vidare med Tim Holtz gears, filmstrip och tejp, en utklippt fjäril, blommor med chipboard kugghjul (On the Edge), vit och svart spets, brads (On the Edge) samt Adornit bokstäver. Från mina gömmor kommer tejp (måttstock), fjäder och metallknapp.

Hoppas att jag bidrar med lite inpsiration såhär i början av augusti!

Ha en underbar dag!

Scrapkram

//Jenny


RSS 2.0