Tävlingsdags

Äntligen, som Gert Fylking skulle säga, är det tävlingsdags igen! Denna gång får den kreativa skaparlusten fristila, fast inom ramar så klart! Med utgångspunkt i den nationella bröllopsyra som råder har vi hittat tävlingens tema. En tävlingsomgång som hyllar kronprinssessan Victoria och Daniel Westling!


Din skapelse ska innehålla tre av följande fyra tema; något blått, något lånat, något gammalt och något nytt. Du får själv välja om det ska vara ett kort eller en LO. Resultatet (kort/LO) ska alltså innehålla minst tre av ovanstående tema. Sen är det upp till dig om det exempelvis är blått cardstock, ett lånat verktyg/diez och en journaling som innehåller ordet ”nytt”.


Ditt bidrag ska vara oss tillhanda senast den 29 maj. När du skickar in ditt alster ska det tydligt framgå i beskrivningen vad som är vilket tema! Vinsten är ett presentkort att använda i webbshopen eller i den fysiska butiken i Haverdal.


Skicka ditt tävlingsbidrag till info@lektygochhantverk.se

Vi önskar er alla lycka till och ser fram emot era alster! Och glöm inte, kärleken övervinner allt!
Hälsningar från Frida och Åsa


Live från pysselstudion

I detta nu genomförs vårens andra pysselträff i regi av Lektyg och hantverk och Tant Scrappa. Kreativiteten flödar och i lokalen ljuder ett stillsamt sorl..
- Kan jag låna din punch?
- Tycker du så... Eller så kanske?

En träff ger inte bara trevligt sällskap av likasinnade utan också chansen att låna något från bordsgrannen och det är framförallt ett ypperligt tillfälle att inspireras av andra.Direkt på morgonen utlystes dagens första tävling att skapa ett minialbum utifrån givet materialpaket innehållande papper och olika dekorationer. För en stund sen var det inlämning och här är ett smakprov.
Ha en härlig eftermiddag i solen!
Hälsningar Pia och Åsa

De andra bidragen

Så var denna veckan snart slut och det är dags för en ny helg! Kanske lyckas det smyga sig in en pysselstund? Finns rykten som säger att det ska bli regn tyvärr (har varit härligt och soligt hela denna veckan i denna delen av landet). Men det kan ju vara bra för pysselkänslan;) Att kunna sitta inne utan dåligt samvete eller att behöva välja mellan trädgårdarbete eller roligare "pappersarbete"... 

Här kommer de andra bidragen som deltagit i tävlingen som lite helginspiration.

AnnaDanielaKarolinaTrevlig helg/ Pia, Åsa och Frida

Vinnaren utsedd

Nu är vinnaren utsedd i skisstävlingen. Denna tävlingsomgång har vi äran att gratulera Emmeli!
Motiveringen lyder:
En fika med en nära vän kan få vilken dag som helst att blomstra! Tydligare än så här kan det inte bli!
En härlig tolkning av skissen, blommig och färggrann!
 
Passa nu på att njuta av solens strålar! Kanske ska ringa en vän och ta en fikadate?!
Ha en underbar dag,
Hälsningar Frida, Pia och ÅsaInspiration från Mija

Hej!
Nu är det tid för lite ny och härlig inspiration av Mija. Först ut är papper från My minds Eye. Blommor från Prima, gem från Tim Holtz, bokstavsstickers och band från butiken.

 


Njut och inspireras!

Ha en härlig pysselhelg,
Pia
www.lektygochhantverk.se

Tim Holtz i butiken...

...kanske inte "him self" men väl hans fantastiska produkter. Nya fina papper, säljs i block 36 papper i storleken 12x12. I dagsläget finns det två varianter i butiken i slutet av april skall det komma en tredje.

     

och lite nya härliga dekorationer, charms, locket keys, watches osv 

  

Alla de nya distressfärgerna finns själklart i butiken både som dynor och refill.

Vi har även fått in massor av nya stämplar från Crafty individuals och Catslife Press.
Lite exempel ser du nedan alla hittar du under nyheter v 13.

   

   

Ha en härlig Påsk och glöm inte att kika in i webbutiken eller butiken i Haverdal som har öppet som vanligt på lördag Påskafton mellan kl.10-15. Välkommen!

/Pia


RSS 2.0