Mixed Media #1

Nu har jag suttit och lekt med Claudine Hellmuths studio gesso. Man kan t ex göra supercoola image transfers med den. Som bas har jag använt cardstock (denna är 6x6'') och penslat på studio gesso (jag använder matte eftersom jag vill ha en sliten look, men finns även som glänsande). låt torka/använd din heat tool, sen sprayar man på vatten och "skrapar" försiktigt av det översta lagret av bilden du ska "överföra" till din sida.
sen har jag lagt till en massa acrylfärg, stämlat med svart stämplfärg och även blandat acrylfärg och stämplat med. Jag ska även skriva något men har inte bestämt mig för vad det ska stå än. Pia har allt jag har använt, en massa nya stämplar som är mycket användbara inom mixed media finns i ett ställ bredvid cardstocken. Sommarens absoluta must haves!


Lovely

Här har jag scrappat en layout med en bild på min lillebrors flickvän Anna. Hon gillar rosa så jag valde papper från Teresa Collins. Har även stämplat med hjälp av punchinella och klistrat på lite tissue paper av Tim Holtz. Lite bling bling i form av svarta rhinestones och en stor rosa sten var ett måste. Jag gillar speciellt transparency:n till vänster med definitionen "lovely" även den av Teresa Collins. Allt finns hos Pia på Lektyg och Hantverk.

layout med My minds eye

Har precis blivit färdig med en layout med my mind's eye's fina papper i serien follow your heart. har splashat med tim holtz vita distress stain, sprayat med tattered angels mist i färgen riptide (min absoluta favorit!), duttat lite acrylfärg på punchinella så att det ser ut som bubblor, klistrat på lite washi tape och lagt till lite text - et voilà - scrappat o klart. allt och lite mer finns som ni vet hos Pia på Fredsgatan 13 i Halmstad.

RSS 2.0