Inspiration...

Vilket härligt vinterväder det är eller är det kanske så att ni också börjar bli trötta på att skrapa rutan på bilen och skotta snö. Fast man ska se allt från den positiva sidan det är i allafall ljust och fint.

Detta väder med rikligt snöfall ger är ett utmärkt tillfälle att sitta inomhus och scrappa.

Jag har till min stora glädje fått massor av ny inspiration i form av LO:s som Mija Comstad är vänlig nog att låna ut till mig och min butik. Fantastiska LO:s, passa på att komma förbi och inspireras. För er som inte kan se dessa helt underbara LO:s live så visar jag några här. En del av materialet finns i butiken men det kommer mycket från egna gömmer.

Först en presentation av Mija:Ha en härlig snödag!

Glöm inte att kika in i webbutiken för det har kommit otroligt mycket saker och jag jobbar febrilt för att få in produkterna i webbutiken.

/Pia
www.lektygochhantverk.se

Tävlingsdax!

Så var det äntligen dags att presentera den nya tävlingen. Denna gången blir utmaningen för er att scrappa med temat "tiden går så fort". Texten (Tiden går så fort) ska finnas med i titeln eller journalingen. Vi vill också att ni använder er av minst 6 brads och tyll. Låt fantasin och kreativiteten flöda!!

Fota era bidrag och skicka till info@lektygochhantverk.se senast den 1/3.
Vinnaren får ett presentkort värt 100 kronor hos lektygochhantverk.se eller i den fysiska butiken i Haverdal strax utanför Halmstad.

Lycka till!/Åsa och Frida

Live från pysselstudion

Vinnaren i tävlingen för dagen är nu utsedd- Grattis!!Nu börjar dagen lida mot sitt slut. Det har varit en väldigt trevlig dag och vi hoppas att alla är nöjda med dagen.
Samtidigt önskar vi en forsatt trevlig helg! Glöm nu inte hålla utkik efter de nya tävlingsinstruktionerna...

/Pia, Åsa o Frida

Live från pysselstudion

Återigen ett "liveinlägg" från pysselstudion. Tävlingstiden har gått ut och alla bidrag är inlämnade. Det som återstår är att rösta fram den finaste LO´n. Spänningen är olidlig! 

Vi återkommer när vinnaren är korad! 
/Pia, Frida & Åsa

 


Live från pysseldagen

Nu så här i OS-tider fokuseras det mycket på livesändningar, därför vill vi ge dig en livesändning från årets första pysselträff! Ingen vinterstudio men väl en kreativ pysselstudio! Ett trettiotal glada scrappare i olika åldrar deltager. Projekten varierar mellan LO´s och födelsedagskort. Ett tjugotal scrappare har antagit träffens utmaning och har tid fram till 15:00 att skapa en kreativ LO under temat "vår". 

Vi önskar alla tävlingsdeltagare lycka till! Smakprov på tävlings-LO´s kommer under dagen! 

Vi ses!

/Pia, Frida och Åsa


Håll utkik!

Idag är det dags att presentera de sista bidragen från januaris skisstävling här på bloggen. Glöm nu inte att hålla utkik efter den nya tävlingen som är på gång!Bidraget inskickat av Sofie JohanssonBidraget inskickat av Victoria Solem


Snart är det dags!

Det finns ett par bidrag till att presentera, sedan är det dags för ny tävling! 
 Inskickad av KarolinaInskickad av Helena Eliasson

/Frida

Fler tävlingsbidrag

Här kommer ytterligare två bidrag från tävlingen!  
Inskickad av Maritha FrölidInskickad av Petra

/FridaTävlingsbidrag

Här kommer fler härliga bidrag från tävlingen!
Skapad av Annlouise

Skapad av Linda Lindskog


Hoppas helgen har varit bra och att ni får en bra start på veckan! / Frida


Tävlingsbidrag

Här kommer ytterligare två bidrag i januaris skisstävling! Se, njut och inspireras!Bidraget har gjorts av Katarina RuusDetta bidrag har gjorts av JennieÖnskar er en fortsatt trevlig lördag! /Åsa


Tävlingsbidrag

Här kommer fler bidrag! Kan också passa på att berätta att det inom kort kommer upp en ny tävling, så håll ögonen öppna...Inskickat av Annmari
Inskickat av Eva Kvarnkullen


Tävlingsbidrag

Så var det dags att publicera några av de andra bidragen som kommit in. Först ut blir två "juliga" bidrag!
 Inskickad av Carina Larsson
Inskickad av Birgitta Bayard-Thorsell


Vinnaren i skisstävlingen utsedd!

I torsdags, 28/1, var det sista dagen att lämna in bidrag till januaris skisstävling. Vi fick in 15 bidrag - stort tack alla ni som har lämnat in! Kreativiteten, ideérna och tankarna har flödat och det har varit minst sagt roligt att se resultaten.

Att välja ett vinnande bidrag var svårt... Efter möda och vånda enades vi slutligen om LO:n "Ugglan" av Eva Ranmar. Stort grattis!!

Motivering:
En fin och rolig tolkning av skissen. Kul att kunna följa utvecklingen på veckobasis i den bakomliggande journalingen. Det blir som en "cliffhanger" - vad händer efter vecka 13?!
De andra bidragen kommer vi lägga upp under kommande vecka så håll utkik!
Med en önskan om en fortsatt trevlig kväll!
/Frida och Åsa

RSS 2.0