Journal à la Rebecca Grinder

Detta mini album scrappades förra helgen och mer projekt är på g... fick inspiartion av Rebecca Grinder som gör superfina layouter och album! Material till projektet kan du köpa hos Pia. Allt är från underbara Pink Paislee som avancerat till en av mina favorittillverkare! Happy scrap! / Jessica

Distress Marker...

Hej!
Måndag morgon och vad kan vara bättre än den fantastiska nyheten att Distress Marker nu finns i butiken. De kom i slutet av förra veckan så alla som var med i Steninge på scraphelg hade förmånen att testa dessa underbara pennor.Pennorna finns i samma färger som distress dynorna dvs 36 olika färger samt i Picked Fence. Antingen köper du pennorna styckvis för 39:-, 3st för 100:- eller köper du ovanstående härliga tub med alla fina färger för 999:-. Priset för alla 37 pennorna gäller vid förbeställning senast den 3/3.

Själv testade jag flera tekniker för pennorna. Jag färgade in stämpeln innan jag stämplade motivet, supersnyggt. Jag använde pennorna för olika tekniker inom mixed media alltså som vanligt är det bara fantasin och tiden som sätter gränsen. Pennorna har samma fina egenskaper som dynorna.

Nu ska jag skynda mig att lägga ut dem i webbutiken!

Ha en härlig dag,
Pia
www.lektygochhantverk.se

Förresten,
Tack alla goa tjejer som gjorde helgen i Steninge till ett lyckat arrangemang!!

Facebook

Psst... du har väl inte missat att Lektyg och hantverk finns på Facebook nu. Adda oss och ta del av nyheter i butiken, kurser och annat smått o gott.

Time to scrap!

Nu är det dags att skapa. Har handlat hos Pia idag och nu ska jag sätta mig med en chai latte och scrappa loss med dessa underbara papper från My Mind's Eye. Kollektionen heter Follow your heart och det finns helt underbara brads och paper clips samt Transparancy Frames som kommer att passa alldeles underbart till mitt scrapprojekt. Stay tuned! /JessicaSupernytt från Teresa Collins Designs!

Först ut... "Every day Moments" - den här kollektionen är så fin!

"Fabrications" - en kollektion med många mönstrade papper i olika färger. Me like a lot!

Gulliga "Spring Fling"... blir det min favorit kanske?

Ingen nyhet att jag älskar Teresa Collins produkter. Det är så lätt och roligt att skapa med dessa härliga papper och dekorationer. Teresa tänker på allt - det ska kännas enkelt, stiligt och lockande att sätta igång. Ja, TRE helt nya kollektioner har anlänt till butiken. Här visas ett urval av det som har kommit (av dekorationerna). Mmmm... så mycket fint vi kan skapa nu! :0) Kika in i webbutiken för där ligger alla dessa godsaker. :0)

Pyssla på och njut av helgen!

Scrapkram

//Jenny


Nytt från Teresa Collins Designs!

En av Tersa Collins Designs nya kollektioner, som släpptes före CHA är ljuvliga "Carolina Breeze". Här skapade jag ett album som skulle påminna om ett kuvert med ett innehåll. Kul idé tyckte jag. Jag älskar att skapa album i olika former och storlekar. Jag har hämtat inspiration från både Heidi Swapp, Dina Wakley och Christy Tomlinson, fantastiska tjejer som är helt grymma på det de gör. Kika in i webbutiken för det har kommit så mycket fint från Teresa Collins.

Ha en härlig fredag!

Scrapkram

//Jenny


RSS 2.0