Vårnytt från Sarah Kay, Tina Wenke, Penny Johnsson

Fina nya stämplar från Sarah Kay, tina Wenke och Penny Johnsson finns nu i butiken för omgående leverans. kika under nyheter v 12.

Välkommen!

 

 

 


Nyheter från Bobunny och My Little Shoebox

Hej!
Nu har det kommit in massor av fina nya papper och dekorationer. Först ut är Bobunnys helt underbara papper i lila med glitter eller utan, välj själv. Du hittar papper och dekorationer under nyheter v.11

   


My little Shoebox, färgglatt såklart och underbara bokstavsstickers i glada färger finns det till.

     

 

 

Välkomna in i butiken!
/Pia
                                         

InspirationsLO till tävlingen

Här kommer en inspirationsLO till den pågående skiss-tävlingen. Tävlingen pågår tills den 4 april så inspireras o scrappa på:) Själv använde jag mig av ett foto från våren för två år sedan på en tuva blåsippor. Hoppas att vi snart är där!
Tävlingsinstruktioner och en bild på skissen hittar ni i tidigare inlägg.
  

Jag valde att göra en LO med ganska enkelt utseende så bakgrunden är en vit cardstock som jag har målat en ram på. De blå rutorna är också cardstock. Uppe bland blommorna valde jag att sätta lite bling, en bit floss och en fragment från Tim Holtz. De små bokstäverna kommer från My Little Shoebox och de rosa lite större (helt underbara!) kommer från Making Memories Flutter serie. Bradsen kommer från min gömmor, allt annat hittar ni i webbutiken.

/Frida


Tävlingsdax!

Hoppas att ni allihopa har en bra helg med skapligt väder. Här har vi haft både regn, snö och sol... För tillfället är det sol och vi hoppas på att den vill stanna framme länge och väl, nu är det väl ändå dags för vår? Hoppas att några av er har hunnit med ett besök på mässan i Borås...

Tänkte presentera den nya tävlingen. Utmaningen blir att scraplifta från denna skissen, det ska synas tydligt att ni utgått från skissen.
Tävligsbidragen skickar ni till info@lektygochhantverk.se senast den 4 april. Vinnaren får ett presentkort värt 100 kronor hos lektygochhantverk.se eller i den fysiska butiken i Haverdal strax utanför Halmstad. 
 
Scrappa på och lycka till!

/Åsa och Frida
De andra bidragen

Så var det dags att presentera de andra inskickade bidragen i tävlingen... Inskickad av KarolinaInskickad av Lina
Inskickad av MarithaInskickad av Sandra

Trevlig helg allihopa!
/Åsa och FridaVinnaren utsedd

Tävlingen "Tiden går så fort" är nu avslutad. Tack till alla er som pysslat, fotat och skickat in era bidrag!
Nu har vi tillsammans utsett en vinnare. Denna gången var det Anna-Lena som vann med "Tiden går så fort, våra stora fina flickor". Tyllen finns med i ramen runt kortet (fiffigt!) och bradsen finns med i blommorna och i klockan. Grattis! 
 


De andra bidragen presenteras de närmsta dagarna. Och inom kort kommer även en ny tävling att publiceras- så håll ögonen öppna...
/ Åsa och Frida

RSS 2.0