Pink Paislee och House of 3...

Nu har det äntligen anlänt... den nya serien mönstrat papper och dekorationer från Pink Paislee och House of 3. Helt underbara papper att använda som de är men framförallt att distressa och spraya lite glimmer på. Dekorationerna, som är bling och underbara blommor, de är så fina och stämplarna är så användbara. I like!Som om det inte vore nog så har även de nya Artisan Elements anlänt till butiken....ja, och så lite tyll i olika färger, Tiny Type stickers från Cosmo Cricker (de har jag använt på min LO) samt Tiny Alpha Stickers från Kaiser Craft som är så söta.
Det är klart att jag har lekt med dessa godsaker och skapat en LO...än så länge. :)

Allt finns att köpa i butiken förutom mönstrat papper till kuvert, vinge, blomma (den har jag gjort själv), eyelets, bokstäver och klockor, som kommer från mina gömmor.

Ja, ni har verkligen något att se framemot... det är galet kul att pyssla med dessa papper, dekorationer och stämplar.
Ha det bäst och pyssla på!
Scrapkram
//Jenny


Pysseldag!


Igår var jag och pysslade hela långa dagen. Det är alltid lika trevligt att gå på Pias och Ullas träffar, så har du inte haft möjlighet innan så håll ögonen öppna - det kommer fler. Nåväl...efter att ha torkat upp vatten som läckt ut i en av mina väskor hann jag skapa två LO:s. Den översta, en utmaning - där jag skulle använda ett vitt cardstock och utvalda dekorationer och stansar. Där valde jag att skapa ett eget mönstrat papper med hjälp av Alco Inc, mist, distress, stämplar och masker. Hur kul som helst. Kortet är på min äldsta dotter Agnes, taget i somras.

Den andra LO:n, var också en utmaning och där fick jag köpa ett färdigt kit med mönstrat papper från Fancy Pants. Kortet är på mina två flickor Agnes och Linnéa, också taget i somras när vi var på bilsemester genom Sverige. Jag har dekorerat med rosettblommor, pärlfloss, brads, blingblommor, band och fragments - allt finns att köpa i Pias butik, utom blommorna :).

Ha en underbar måndag!
Scrapkram
//Jenny

RSS 2.0