Nu är det dax för stor scrapträff igen...

Dags igen för Halmstadträffen...


Vi testar ett annat upplägget denna gången, att arrangera en enkel och billigare men fortfarande trivsam träff hoppas vi. Största vikten av att ha en träff, tycker vi är att få sitta med likasinnade en hel dag och hålla på med den hobby man älskar.

För att hålla ner priset, skippar vi den varma maten och serverar bara frallor vid lunchtid. Godis och kvällsmaten får ni själv ta med er eller beställa i stan.

Vi kommer också att skippa nästan alla tävlingar, detta då vi tycker det är omöjligt att bedöma vem som skapat bäst, det är så personligt. Många tycker det är ganska stressande också. MEN eftersom vi inte vet om ni nu tycker likadant som oss, så organiserar vi EN tävling. Där ni kan skapa utifrån ett kit ni köper för 70:-, på ett visst tema. Alla kommer att få samma tävlingskit med papper och dekorationer och man anmäler sig till denna utmanande tävling genom att istället för att betala in 80 kr för träffen betala in 150 kr. Vi tycker att det ska bli väldigt spännande att se hur olika personer använder samma material och hoppas att ni tycker det samma. Vi har valt att ha ett riktigt stort och fint pris i denna tävling, första pris är en... B.I.A (Bind It All), en liten underbar maskin som man kan göra sina egna minialbum. Lätt att göra hål i både kartong, passparto, cd-skivor mm.


Ni får gärna skicka mail med frågor och funderingar till oss.... Och framför allt skynda er att anmäla er...

/Pia


RSS 2.0