Nu är det dax för stor scrapträff igen...

Dags igen för Halmstadträffen...


Vi testar ett annat upplägget denna gången, att arrangera en enkel och billigare men fortfarande trivsam träff hoppas vi. Största vikten av att ha en träff, tycker vi är att få sitta med likasinnade en hel dag och hålla på med den hobby man älskar.

För att hålla ner priset, skippar vi den varma maten och serverar bara frallor vid lunchtid. Godis och kvällsmaten får ni själv ta med er eller beställa i stan.

Vi kommer också att skippa nästan alla tävlingar, detta då vi tycker det är omöjligt att bedöma vem som skapat bäst, det är så personligt. Många tycker det är ganska stressande också. MEN eftersom vi inte vet om ni nu tycker likadant som oss, så organiserar vi EN tävling. Där ni kan skapa utifrån ett kit ni köper för 70:-, på ett visst tema. Alla kommer att få samma tävlingskit med papper och dekorationer och man anmäler sig till denna utmanande tävling genom att istället för att betala in 80 kr för träffen betala in 150 kr. Vi tycker att det ska bli väldigt spännande att se hur olika personer använder samma material och hoppas att ni tycker det samma. Vi har valt att ha ett riktigt stort och fint pris i denna tävling, första pris är en... B.I.A (Bind It All), en liten underbar maskin som man kan göra sina egna minialbum. Lätt att göra hål i både kartong, passparto, cd-skivor mm.


Ni får gärna skicka mail med frågor och funderingar till oss.... Och framför allt skynda er att anmäla er...

/Pia


Kommentarer
Postat av: Karina

Skriver här för att tacka för en mycket trevlig mässa i Helsingborg i söndags (28/9) Köpte en hel del av er till jätte bra priser. Kramar Karina

2008-09-29 @ 16:13:32
URL: http://karinatorell-karina.blogspot.com
Postat av: Anna

Ni skulle inte kunna tänka er att göra ett par skisser eller utmaningar som inte är tävlingar. Jag är heller inte så intresserad av tävlingsmomentet men gillar att uppdrags-skapa :)

2008-10-03 @ 22:58:19
Postat av: Anonym

Hej!

Tack för ditt inlägg. Vi har bestämt att vi skall ha några utmaningar utan att det är tävlingar, så helt klart kommer det att finnas någon skiss.Välkommen!

/Pia

2008-10-09 @ 20:55:37
Postat av: Linda (lindopz)

Hej jag undrar om du kommer att ha butiken med dej?

Men vi ses

2008-10-10 @ 11:19:08
URL: http://lindopz.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0