Tävlingsbidragen - november

Se och njut!
Kreatörerna är: Annika Ölvebo, Annika Ahlqvist, Camilla Isaksson, Elin Matzols, Karin Dahllöf, Karin Sundqvist, Kristina Mårdby, Marie Asklund, Michaela Lejonberg Hjorth.Vi återkommer inom kort om vinnare!
/Pia & Teamet

Härlig scrapinspiration

Denna gången fick både Anna och Aase liknande material. Härliga papper från Piggy tales och luckor sk barndoors att gömma vad man vill bakom. Jag hade en önskan om att detta projekt inte skulle handla om barn eller vara riktat till barn.

Anna (Morfen) utgick från en gammal pekbok och gjorde en helt underbar bok om sig själv. Hon har använt material från Piggy Tales och rub ons från LUXE, finns i butiken. Ni som vill se boken i verkligheten är välkomna till Haverdal där den finns i butiken.

image395

       

Det blev även en inspirerande Layout från Anna där hon bla använt sig av akrylfärg, filtdekorationer och papper från Piggy Tales.
image404

Aase valde att använda barndoors på en Layout. Bakom luckorna valde hon att skriva tänkvärda änglaord.

image258

image259

Projekt nr 2 för Aase blev också ett album. Ganske roligt tycker jag eftersom jag absolut inte haft några önskemål om det denna gången. Fast förtjust i minialbum är jag...

image260

   

Ha en riktigt trevlig söndagskväll!
Jag lovade ovan att produkterna skulle finnas i webbutiken, det gör de snart...
/Pia

Idag har det kommit hem....

Härliga mönster papper. Vad sägs om dessa?

             

och flera olika overlays:

       

det har även kommit hem cuttlekids dies...

             

Mer produkter hittar ni i butiken under nyheter v 47. Välkommen!
/Pia

Inspiration

Det har varit lite lungt på både bloggen och hemsidan, men det betyder inte att dete inte kommit in några nya produkter, tvärt om det har kommit in mycket nytt roligt, det är bara den där tiden...

I dag tänkte jag bjuda på inspiration inför julkortstillverkningen, denna gången både från Eleonor och Lisa.

image279

Härliga små tomtar i  lite annorlunda form. Stämplarna och materialet som Lisa använt hittar ni i butiken.

   

image283

En riktig gammal hederlig tomte på detta kort från Eleonor.

För er som inte hade möjlighet att besöka Sollentuna mässan i början på november kan jag ge en liten bild på hur vår monter såg ut.

image284

Eleonor demomnstrerade korttillverkning.

Till mässan i Göteborg förra helgen hade Lisa lite andra idéer för stämplarna än bara traditionell kort. Tyvärr kan jag inte visa bilder från mässan eftersom kameran låg hemma men bilder på Lisas idéer kommer här:

image285

  

Lite nya papper och stämplar:

                             

Mer av nyheterna hittar ni i webbutiken under nyheter v 47.
Ha en fortsatt trevlig dag och glöm inte att kika in på bloggen då och då för det kommer mer inspiration och fler nyheter.
/Pia


Vårt Designteam har fått en ny medlem

Nu är det klart. Vårt designteam har fått en ny medlem på scrapsidan, Aase Strömberg välkommen in i gänget!
Nedan hittar ni Aases bidrag till tävlingen för den översta LO:n var förutsättningarna att cirklar skulle ha en framträdande roll och minst 5 av produkterna på LO:n skall återfinnas i Lektygochhantverks sortiment. Den nedersta LO:n är en BOM och får tills vidare fungera som en presentation av Aase.

image277


image278

Jag hade äran att träffa Aase på mässan i Göteborg helgen som gick. Såklart fick Aase med sig ett paket med material hem att börja scrappa med, så det kommer mer så småningom.

Ha en bra dag och glöm inte bort november månads skisstävling.
/Pia

Mässa i Göteborg...

Nu är det dax att packa för mässa igen. Denna gången är det Göteborg som gäller och konferensanläggningen Arken. Hoppas att få träffa riktigt många av er där!

Lisa i vårt designteam kommer på söndagen att demonstrera olika tekniker för att göra kort med hjälp av distressfärger och andra roliga tillbehör, missa inte det. Tiden är kl.11 & 13 i vår monter. 
Hon kommer även att visa hur man kan göra julklappsetiketter av stämplat motiv, tid kl.12 på demoytan.
Passa på att få lite tips och idéer och ny inspiration.

Välkomna!
/Pia och Rickard

För mer information om mässan se www.sssmassan.se


(För er som väntar på en prsentation av vår nya DT-medlem så kommer det i nästa vecka.)


Tävling

Nu börjar det verkligen bli sådär grått och mörkt att man bara vill sitta i mysbyxor en hel dag med varm choklad, dyka ner i papper och dekorationer och scrappa i massor.

Här kommer en skiss som jag hoppas kan inspirera till ett kort eller layout. En förutsättning för att vara med i tävlingen är att man använder minst två produkter som finns i Lektyg & Hantverks sortiment.

Mejla ditt bidrag till info@lektygochhantverk.se senast 25 november kl 24.00
Ett litet pris utlovas till vinnaren.

image276

Happy Scrapping!
/Anna & Pia

Syfestivalen

Snart kommer en ny designer till teamet att hälsas välkommen och presenteras här och också en ny månadstävling med en rykande färsk skiss, men tills dess är det Syfestivalen som gäller, 2-4 november, i Sollentuna Expo center. Mer finns att läsa här: www.syfestivalen.se

Trevlig helg!

RSS 2.0