Friends...Together...

Njaa.. kanske inte alltid vänner. Tessan (prinsessan t v.) är äldst och tar förtur på alla godsaker. Smilla har funnit sig i detta och tar det hon får. Mina söta kissemissar! Båda är super bra jägare, som håller mössen borta....och dessvärre de flesta fåglar också. 

Klart att jag måste skapa en LO med dessa små "oskyldiga" varelser som bringar så mycket kärlek och glädje i mitt liv. Här har jag ett mönstrat papper i botten som jag sedan har färgat, sprayat, rispat och stansat (stansat har sett att Ania Dabrowska gör http://tworzysko.blogspot.com/ - hon ger mig sååååååå mycket inspiration just nu!!! Thank you Ania! ). Teresa Collins är min stora favoritdesigner!!! Här har jag använt papper och dekorationer från serien Freestyle. Tygrosor och svart spets kommer hennes serie Timeless. Det finns också Tim Holtz tissuetape, 7gypsies tissuepaper, minirosor och bokstavsstickers. Allt finns att köpa i butiken och som en liten påminnelse så talar jag om att butiken har flyttat in till stan, Fredsgatan 13 och i samma butik som Babyproffsen finns. 

Prova gärna att leka med färger. Använd både fingrar och penslar. Jag ser hemsk ut om händerna när jag är klar men det är det värt, det är ju så kul! Ja, jag älskar att måla och har alltid gjort. Perfek för mig att kombinera scrapbooking med att måla. I love it!

Ha en härlig dag! 

Scrapkram

//Jenny


Kommentarer
Postat av: snojbi

Åhhh sååå fin Lo och vilka fina katter

2011-08-04 @ 17:17:32
URL: http://snojbi.blogspot.com
Postat av: Jenny Dahlqvist

Tack så mycket! :) Scrapkram Jenny

2011-08-10 @ 09:24:45
URL: http://www.jennysscrappicorner.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0