Tävling

Tävlingsdax...

Nu är det dags för en ny tävling. Eftersom Katja valt att lämna sitt uppdrag i vårt designteam söker vi nu en ny designteamsmedlem på scrapsidan. Denna månaden blir det alltså inte en vanlig månadstävling utan en Dt-tävling.

Som scrapdesigner hos Ateljé Lektyg & Hantverk förbinder du dig att göra ca två Layouter i månaden (ej under sommaren) av det material du erhåller. LO:n skall kunna användas som skylt/demo material i butiken och på mässor. Vid vissa tillfällen kan vi välja att endast ha LO:n som inspiration i bloggen och då räcker det med en bild. Vårt mål med samarbetet är även att det skall leda till delaktighet i marknadsföringen av företaget via tävlingar, reklam och aktiviteter tillsammans med Anna (Morfen) på företagets blogg och ev egen.


Tävling/Ansökan:

-Gör en layout som beskriver dig själv (BOM)

-Gör en Layout där cirklar har en framträdande roll. På denna layout skall du använda minst 5 produkter som finns i Ateljé Lektyg & Hantverks sortiment och dessa skall anges.


Utöver dessa två LO:s vill vi att du skriver en kort presentation av dig själv (det som inte framgår av BOM), varför du tycker det är roligt att scrappa och vad du förväntar dig av samarbetet med oss. Ange ditt "Namn" på olika forum samt länk till ev hemsida/blogg.


Bidragen skall vara producerade för denna tävling.

Vi vill ha bidragen senast den 28 oktober, mailade till Pia.cca@tele2.se.


Välkommen med dina bidrag!

Pia

http://www.lektygochhantverk.se/


Har du några frågor, maila dem på info@lektygochhantverk.se


Kommentarer
Postat av: Linda

En kanonrolig tävling som var både inspirerande och riktigt rolig att jobba med!

2007-10-26 @ 22:07:44
URL: http://scrapjo.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0